Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  نرگس آبیار که اخیرا به عنوان کارگردان پروژه یک فیلم چینی در شهر «شی ان» به سر می برد در این دانشگاه حضور یافت و کلاسی آموزشی با عنوان «کارگردانی با روش ساختار شکنی» را برگزار کرد.

در این برنامه که با همکاری دانشگاه شی ان برگزار شد، دانشجویان در مقاطع مختلف در رشته های تئاتر،  بازیگری و کارگردانی ضمن حضور در این کلاس سوالاتی را نیز مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محوریت این کلاس درمورد ساختار شکنی در فیلم و سینما و کارگردانی بود.

نرگس آبیار طی سخنانی در این کارگاه آموزشی اظهار داشت، برای ساخت یک اثر هنری می بایستی ترس را کنار گذاشت و برای شروع از موانع موجود نترسید. درون همه ما مملو از انرژی های نهفته است که با سلوک و تمرکز می توان از این نیروهای طبیعی استفاده کرد و این کشف و شهود همواره باید در زندگی هنرمند جاری و ساری باشد. نوآوری در کار با درون انسان ها رابطه مستقیمی دارد و هر اثر هنری آیینه درون انسان ها نیز هست.

این کارگردان ایرانی افزود: بسیار خرسندم با دانشجویان چینی گفتگوی مستقیم انجام می‌دهم چرا که این کلاسها می‌تواند به یادگیری دانشجویان بیشتر کمک کند و من نیز در این بین می‌توانم چیزهای جدیدی را از دانشجویان یادبگیرم.

به گفته وی، چین و ایران به عنوان دو کشور مهم در جاده ابریشم تاثیرات فرهنگی زیادی را در این جاده بر جای گذاشته اند و حفظ و ادامه مبادلات فرهنگی بین دو ملت حائز اهمیت ویژه است.


وی در ادامه توضیح داد: ساختار شکنی و ایجاد الگوهای جدید روایی در حال حاضر نیاز مبرم سینمای چین است و باید بی پروا به موضوعات مختلف از جمله موضوعات اجتماعی پرداخت و مستند برای کشف حقایق پیرامون می تواند ابزار خوبی باشد.

در ادامه دانشجویان حاضر سوالاتی را در مورد تفاوت های فیلم های ساخته شده در هالیوود  و ایران مطرح کردند. آبیار در این زمینه اظهار داشت: سینمای هالیوود اغلب صبغه تجاری دارد اما فیلم های مستقل هم گاها توسط بعضی فیلمسازان ساخته می شود. ما نیز در ایران سینمای تجاری داریم و تاریخ این سینما از ابتدای تشکیل فیلم و سینما در ایران تا به حال ادامه دارد و سینمای هنری و آوانگارد ما نیز به موزات سینمای تجاری حیات پویایی دارد.
 
این کارگردان ایرانی در پاسخ یک دانشجوی دیگر که پرسید «با توجه به اینکه شاید زنان در همه دنیا محدودیت هایی در ساخت فیلم داشته باشند. چطور می توانند این مشکلات را برطرف کنند» گفت: زنان در طول تاریخ بر بزرگترین مشکلات بشری غلبه کرده اند و در برخی مواقع تاریخ ساز شده اند.

آبیار در پاسخ به یکی دیگر از دانشجویان که از عوامل محیطی در تولید فیلم پرسید، گفت: در آثار من معمولا سعی می شود در محیط های واقعی فیلمبرداری انجام شود و گروه تولید تلاش می کنند تمام موانع را بر طرف کنند.  

حسین خلیفی گیوی، فعال فرهنگی ایرانی مقیم چین هم با اشاره به دریافت لوح «استاد افتخاری» از دانشگاه شی آن اعلام کرد: بسیار افتخار می کنم به عنوان فعال فرهنگی این لوح را دریافت کرده ام و امیدوار هستم به عنوان یک پل ارتباطی، در رویدادهای مختلف فرهنگی مثل فیلم، موسیقی، نمایشگاه های فرهنگی و غیره نقش خود را به شکل موثری ایفا کنم و مردم ایران و چین را هر چه بیشتر و ‌بهتر به هم نزدیک کنم.

در ادامه این مستر کلاس نیز رییس دانشکده ضمن تشکر از حضور خانم آبیار در دانشکده، بر همکاری های بیشتر سینمایی بین ایران و چین تاکید کرد.

در پایان این کارگاه نرگس آبیار از تجهیزات و سالن فیلم برداری این دانشکده بازدید کرد.

«شی ان»  از سال ۱۹۸۹ خواهر خوانده شهر اصفهان است و خاستگاه جاده ابریشم زمینی نیز هست.

برچسب‌ها نرگس آبیار هالیوود چین ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرگس آبیار هالیوود چین نرگس آبیار هالیوود چین ایران نرگس آبیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی