Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@05:22:18 GMT

توسعه روابط اقتصادی اصفهان و شی‌آن چین

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۳۵۳۴

توسعه روابط اقتصادی اصفهان و شی‌آن چین

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اصفهان از آمادگی استان برای توسعه روابط اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی با شی‌آن چین خبر داد و گفت: اصفهان و شی‌آن دو شهر خواهر خوانده‌اند که می‌توانند همکاری نزدیکی در بخشی‌های مختلف داشته باشند.

به گزارش ایمنا به نقل از اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اصفهان، قاسم علی جباری در دیدار با معاون دفتر وزارت امور خارجه شی‌آن چین،  نبود یک خط پروازی مستقیم بین اصفهان و شی آن را حلقه مفقوده رابطه این دو استان برشمرد و گفت:حمل و نقل آسان وسریع  بین دو استان می‌تواند زمینه توسعه روابط را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشنهاد کرد که استان شی‌آن در اصفهان مدرسه چینی با هدف آموزش زبان چینی راه اندازی کند و افزود: یادگیری زبان چینی و فارسی  می‌تواند همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی دو طرف را تقویت کند.

جباری خواستار سرمایه گذاری استان شی آن در قطار شهری اصفهان شد و گفت: فایناس پروژه قطار شهری اصفهان می‌تواند یکی از زمینه‌های همکاری نزدیک دو استان اصفهان و شی‌آن باشد.

وی خواستار  صدور ویزای یک ساله اقامت در چین برای فعالان اقتصادی استان اصفهان شد و گفت: بازرگانی که خواستار سفرهای متعدد به چین است باید هر بار اقدام به دریافت روادید کند و این در حالی‌است که ویزای یک ساله می‌تواند فعالیت آنان را تسهیل کند.

وی خواستار سرمایه گذاری استان شی آن در زیرساخت‌های گردشگری اصفهان شد و گفت: ساخت یک هتل و رستوران چینی در اصفهان می‌تواند گام نخست همکاری دو طرف باشد.

 وانگ ژیاجن(Wang  xiaozhen)معاون دفتر وزارت  امور خارجه شی‌آن چین در این دیدار با اشاره به همکاری یک هزار و ۲۰۰ سال چین و ایران در مسیر جاده ابریشم گفت: فراورده‌های کشاورزی ایران از جمله انار و انگور از طریق این جاده به چین ارسال می‌شد.

وی هدف از سفر هیات شی‌آن به اصفهان را توسعه روابط اقتصادی و بازرگانی عنوان کرد و گفت: مسیر ریلی شی آن به تهران در دست احداث است و خط ریلی ابریشم از چین تا فنلاند و هلند ادامه می‌یابد.

وی اضافه کرد:با راه اندازی این خط ریلی کالاها ۲۰ روزه از چین به تهران ارسال می‌شود و در مقایسه با مسیر دریایی ارزان تر و  سریع تر است.

معاون دفتر امورخارجه شی آن با اشاره به برگزاری کنفرانس جاده ابریشم در شی آن از اتاق بازرگانی اصفهان خواست که در این کنفرانس با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری و تجاری شرکت کنند و افزود:این کنفرانس فرصت خوبی برای معرفی اصفهان به عنوان یک مقصد گردشگری و جذاب برای سرمایه گذاری است.

وی از ایجاد انبار بزرگ کالا در  تاجیکستان در مسیر ریلی جاده ابریشم خبر داد و گفت: بازرگانان اصفهانی می‌توانند از این انبار برای کالاهای خود و ارسال به شرق آسیا استفاده کنند.

وی خواستار همکاری شی ان و اصفهان در زمینه تجارت الکترونیک شد و گفت: سایت علی بابا در شی‌آن فرصت مناسبی برای معرفی محصولات استان اصفهان به تمام شهروندان چینی و سایر کشورهاست.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اتاق بازرگاني اصفهان تجارت خارجی چین اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی با رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که به میزبانی اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱ اظهار کرد: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

وی افزود: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد، همچنین درباره سرمایه در گردش، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ به ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است، ۴۸ همت بند الف تبصره ۱۸ برای سال ۱۴۰۲ که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، تصریح کرد: قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند.

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد.

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و ادامه داد: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند اما مواردی که مشکل‌ساز شده است به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها خاطرنشان کرد: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم و باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد.

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و اظهار کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده است به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

در ادامه این نشست محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تأسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد، افزود: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود.

وی اضافه کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش، شاهد شدت این مشکلات هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس خاطرنشان کرد: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بی‌شماری شده است که نفس تولید و تولید کننده را گرفته در حالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید، تصریح کرد: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچیک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به جرم‌انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود. چرا که ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود.

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، اظهار کرد: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

کد خبر 751498

دیگر خبرها

  • اقدام ترکیه در تعلیق روابط تجاری با رژیم صهیونیستی بر دیگر کشورهای اسلامی تاثیرگذار است؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی