Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن - ایرنا - مرکز مطالعات فرهنگی ایران دانشگاه مطالعات و زبان های خارجی شهر 'شی آن' مرکز استان 'شاآنشی' در شمال غرب چین امروز یکشنبه گشایش یافت.

به گزارش ایرنا این مرکز در مراسمی با حضور 'جیانگ یا جون' معاون دانشگاه مطالعات و زبان های خارجی شهر 'شی آن' ، 'محمد رسول الماسیه' رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و جمعی از علاقه مندان به زبان فارسی گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'جیانگ یا جون' معاون دانشگاه در این مراسم که با حضور تعدادی از اساتید بخش زبان فارسی و مسئولان دانشکده زبان های شرقی برگزار شد، به معرفی دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه مطالعات و زبان های خارجی شهر 'شی آن' یکی از چهار دانشگاه برتر زبان های خارجی در چین است.
وی گفت که دانشگاه در سال ١٩٥٢ میلادی تاسیس گردیده و اکنون پس از ٦٥ سال، دانشگاه جامعی است که زبان های خارجی، علوم انسانی و علوم اجتماعی و مدیریت آموزش می دهد و در همین راستا تحقیق می کند.
او ضمن اشاره به اینکه چین شریک اول تجاری ایران است تاکید کرد این دانشگاه با توجه به ویژگی های بین المللی خود مشارکت در پروژه یک کمربند - یک جاده را با جدیت در دستور کار قرار داده است.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی مرکز مطالعات فرهنگ ایران برای تشویق به امور تحقیق و آموزش جامع ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون دو دوره فارغ التحصیلی در رشته زبان فارسی داشته ایم و اشتغال انها رضایت بخش بوده است افزود: دانشکده زبان ها و فرهنگ شرقی می تواند برنامه ریزی مناسبی برای ارتقا اموزش فارسی و پژوهش در باره فرهنگ ایران انجام دهد و رایزنی فرهنگی نیز در زمینه های اعزام دانشجویان به ایران و ایجاد ارتباط همکاری بین این دانشگاه و دانشگاه های ایران مساعدت خواهد کرد.
در پایان جلسه از تابلو مرکز مطالعات فرهنگ ایران رونمایی شد و چند جلد کتاب نفیس هنری و ایران شناسی از سوی رایزنی فرهنگی ایران در چین به دانشگاه اهدا شد.
سید جلال امام که دکترای خود را از چین اخذ کرده و پس از فراغت از تحصیل به دعوت این دانشگاه به عنوان استاد ایرانی زبان فارسی مشغول تدریس است، اداره بخش زبان فارسی را بر عهده دارد.
دانشگاه مطالعات زبان های خارجی 'شی آن' 20 هزار دانشجو و حدود یک هزار استاد و پرسنل دارد.
رشته زبان فارسی از سال 2012 در این دانشگاه تاسیس شده و هر سال 30 دانشجو پذیرفته است.
آساق**231**1904**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند